Advanced Kubernetes Workshop

Advanced Kubernetes Workshop

🚀 Primul DevOps Kubernetes Workshop in Moldova! 🚀

Ești gata să pornești într-o călătorie în lumea Kubernetes și să-ți duci abilitățile DevOps la nivelul următor? Alăturate nouă pentru un workshop interesant și informativ care vă va oferi cunoștințele și experiența practică necesare pentru a stăpâni Kubernetes și orchestrarea containerelor.

La ce sa te astepti:

Environmenturi Sandbox Kubernetes: Aflați cum să creați medii sandbox dinamice pentru a optimiza dezvoltarea aplicațiilor dvs.

Scaling și Load Balancing: explorați tehnicile de scalare și load balancing pentru a vă asigura că aplicațiile dvs. sunt disponibile și performante.

Laboratoare practice: puneți teoria în practică cu exerciții practice pentru a vă consolida înțelegerea despre Kubernetes.

Best Practices: Descoperiți cele mai bune practici din industrie pentru gestionarea containerelor și orchestrarea eficientă a aplicațiilor.

Troubleshooting și Debugging: Aflați cum să depanați problemele comune și să vă îmbunătățiți abilitățile de debuging.

Q&A: interacționați cu experți Kubernetes experimentați și primiți răspunsuri la întrebări.

Care ar trebui să participe:

  • Ingineri DevOps
  • Administratori de retele
  • Dezvoltatori
  • Manageri IT
  • Entuziaști de tehnologie

Speakers:

Sandbox environments: Creating efficient and isolated testing realms.

Speaker: Victor Bucicovschii, DevOps Engineer, SoftwareMind

Victor Bucicovschii este un inginer DevOps care a început să lucreze în urmă cu 7 luni la un proiect legat de pariuri sportive. Se ocupă cu tehnologii precum Kubernetes (k8s), ArgoCD, Helm și Jenkins. A implementat cu succes environmente de tip sandbox în proiect și dezvoltă infrastructura zi de zi

Un mediu sandbox este un spațiu izolat, controlat, conceput special pentru testare, dezvoltare și experimentare în care utilizatorii pot încerca lucruri noi fără a cauza probleme în altă parte. Replică condițiile mediului de producție, dar funcționează independent de acesta.

Kubernetes Hardening via Building STIG/CIS-compliant AMIs for Amazon EKS

Speaker: Ilia Eriomenco, DevOps Engineer, Endava

În ultimii 3 ani, Ilia s-a specializat în domeniul Fin-Tech, timp în care a reușit să implementeze pe mai multe proiecte tehnologii upstream precum Gitops (ArgoCD), precum și astfel de CI/CD inteligente precum Octopus Deploy și Azure Devops. Ilia este adeptul Mobbing-ului (Extreme Programming) nu numai în dezvoltare, ci și în DevOps.

Cum să consolidați securitatea clusterelor Kubernetes, în special a celor care operează în cadrul Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS). Aceasta implică crearea Amazon Machine Images (AMI) care respectă standardele stricte de securitate definite de STIG și CIS. Este important pentru organizațiile care doresc să-și securizeze aplicațiile containerizate, mai ales atunci când sunt găzduite pe Kubernetes în AWS EKS.

Scaling Applications in Kubernetes using KEDA

Speaker: Ion Negara, DevOps Engineer@WeAsWeb

Ion, un inginer experimentat DevOps, excelează în pipeline CI/CD cu GitlabCI/Jenkins, este specializat în infrastructură ca cod folosind Terraform și demonstrează abilități puternice de orchestrare în cloud pe AWS. Contribuțiile lui Ion depășesc expertiza tehnică, promovând o cultură a eficienței, fiabilității și inovației în dezvoltarea și implementarea software-ului.

Aprofundează-te în utilizarea Kubernetes Event-Driven Autoscaling (KEDA) pentru a adapta eficient resursele alocate aplicațiilor dintr-un cluster Kubernetes. Această abordare permite aplicațiilor să își ajusteze în mod dinamic consumul de resurse ca răspuns la evenimente externe, optimizând performanța acestora pe baza cererii în timp real.

Demystifying AWS EKS clusters creation for environments with no Internet access

Speaker: Marcel Hariton, DevOps Engineer at Endava

Marcel este un pasionat de tehnologie, cu un accent puternic pe implementarea practicilor DevOps în procesele de dezvoltare a produselor Fintech. În perioada recentă a lucrat intens cu Terraform pentru IaC, Kubernetes ca soluție de orchestrare și Jenkins pentru CI/CD.

Aflați cum să configurați clustere Elastic Kubernetes Service (EKS) din Amazon Web Services (AWS) în medii fără acces la internet. Această situație apare adesea din cauza politicilor stricte de securitate sau de rețea. Accentul este pus pe depășirea provocărilor creării și gestionării clusterelor EKS fără a se baza pe accesul la internet, asigurând că orchestrarea containerelor bazată pe cloud poate fi realizată, respectând în același timp cerințele stricte de izolație și securitate a rețelei.

De ce ar trebui sa participi:

  • Obțineți cunoștințe și abilități practice în Kubernetes și orchestrarea containerelor.
  • Consolidați-vă capacitatea de a gestiona și scala aplicațiile containerizate.
  • Rețea cu colegii și profesioniștii din comunitatea DevOps.

Înregistrare:

Locurile sunt limitate, așa că asigurați-vă locul astăzi înregistrându-vă in GoogleForm. Înregistrarile early bird sunt disponibile pentru o perioadă limitată!

Nu ratați această oportunitate de a vă îmbunătăți experiența DevOps cu Kubernetes. Indiferent dacă sunteți nou în Kubernetes sau doriți să vă aprofundați expertiza, acest atelier este adaptat nevoilor dvs.

Pentru mai multe informații și actualizări, vizitați site-ul nostru devops.md sau ne gasiti in Telegram și în grupul pe Facebook.

Alăturați-vă nouă la workshopul DevOps Kubernetes captivant și împuterniciți-vă cu abilitățile necesare pentru a excela în orchestrarea containerelor. Vă așteptăm cu drag la eveniment!

🌟 Deblocați potențialul Kubernetes și revoluționați-vă practicile DevOps! 🌟

Articolul anterior Următorul articol