Acasă

Comunitatea DevOps din Moldova

Alătură-te!

🙋‍♀️ Cine suntem

DevOps Moldova este o comunitate de ingineri și entuziaști pasionați de cultura DevOps proveniți din Moldova, dedicați să-și împărtășească expertiza și să-i ajute pe alții în călătoria lor către cucerirea artei DevOps. Deblocați puterea colaborării în DevOps: alăturați-vă comunității noastre de inovatori!

🍿 Principiile noastre

  • Free - Toate resursele publicate de noi sunt Open Source și Gratuite.
  • Simple - Ne propunem să oferim explicații care se adresează atât începătorilor, cât și experților, pornind de la elementele fundamentale și trecând la concepte avansate.
  • CompanyFree - Accentul nostru principal este de a servi comunitatea, mai degrabă decât de a satisface interesele corporative. Recunoaștem și multumim companiile care ne susțin si ne incurajeasa ca parteneri valoroși.
  • Enthusiasts - Salutăm colaborarea cu entuziaștii DevOps care sunt dornici să-și împărtășească experiențele cu comunitatea

📅 Evenimente

✍ Trainings:

15-26 Aprilie 2024 - Azure Fundamentals course

🌎 Fii pe fază

Nu uita să te alături și pe alte platforme, cum ar fi:

🤝 Partneri

MITP MITP Community partner
Techovator Techovator Community partner
ISD ISD Gazda evenimentelor noastre
JetBrains JetBrains Community Partner
Tekwill Tekwill Gazda evenimentelor noastre
Software Mind Software Mind Media partner
Endava Endava Gazda evenimentelor noastre
PowerIT PowerIT Elearning platform

🏗 Implică-te

Dragă DevOps,

Ești pasionat de DevOps și cauți o comunitate vibrantă cu care să te conectezi, să înveți și să crești? Esti unde trebuia! Vă invităm să faceți parte din comunitatea noastră DevOps, unde entuziaști ca tine modelează viitorul operațiunilor IT.

De ce ar trebui să ni te alături?

Învățare colaborativă: Comunitatea noastră este construită pe baza cunoștințelor partajate. Alăturându-vă, veți avea oportunitatea de a colabora cu persoane care au aceleași idei, de la începători la experți, toți dornici să se ajute unul pe altul să reușească.

Workshopuri practice: Găzduim în mod regulat workshopuri practice, unde puteți câștiga experiență practică în cele mai recente instrumente DevOps și cele mai bune practici. Indiferent dacă abia începi sau vrei să-ți progresezi abilitățile, există ceva pentru toată lumea.

Oportunități de comunicare: Conectați-vă cu profesioniști și experți în domeniu. Comunitatea noastră oferă evenimente de networking, întâlniri și forumuri pentru a stimula conexiuni care pot duce la oportunități de carieră și perspective valoroase.

Inițiative open-source: Ne angajăm să respectăm principiile open-source. Explorați și contribuiți la proiectele noastre open-source, având un impact tangibil asupra ecosistemului DevOps.

Rezolvarea problemelor: Aveți o provocare DevOps care vă ține treaz noaptea? Împărtășiți-l comunității și împreună vom cauta soluții sau idei.

Creșterea carierei: Indiferent dacă esti un student, un entuziast de început de carieră sau un inginer DevOps cu experiență, comunitatea noastră este o platformă pentru învățare continuă și dezvoltare profesională.

Incluziune: Incurajam diversitatea și salutăm persoane din toate mediile. Comunitatea noastră este un spațiu sigur și incluziv pentru ca toată lumea să prospere.

Nu ratați ocazia de a vă extinde cunoștințele DevOps, de a colabora cu experți și de a construi o rețea care vă poate propulsa cariera.

Sunteți gata să începeți? Alăturați-vă nouă astăzi vizitând site-ul nostru sau urmărindu-ne pe Linkedin. Împreună, vom revoluționa principiile DevOps.

Să modelăm împreună viitorul DevOps!

Page available in